VOLLEDIGE AROMATISCHE ZEEZOUTPEELING

Peelt de huid en zorgt tegelijkertijd voor een betere doorbloeding. De zeezoutpeeling verenigt lichaamsreiniging,peeling,verzorging en aromabehandeling in 1 product. Acriveert de microcirculatie en stofwisseling van de huid. Verbetert de huidstructuur en verstevigd ze.

VOLLEDIGE SPA SENSATION SUIKERPEELING

Deze milde lichaamspeeling bespeelt uw zintuigen,verleidt u op een unieke manier en bezorgt u een heerlijke verwenbeurt.

De suikerpeeling is een combinatie van lichaamsreiniging, lichaamspeeling en lichaamsverzorging.

De suikerpeeling verwijderen afgestroven huidschilfers zacht zonder de huid te beschadigen. daardoor oogt de huid onmiddellijk gelijkmatig en glad . Macadamianootolie verzorgt en versterkt de huid op een bijzondere wijze die uitermate geschikt is voor gevoelige en geschilferde huid.

zoals u ongetwijfeld zult ervaren is de biodroga spa sensation suikerpeeling met haar ontspannende geurenmix in staat uw lichaam, geest en zintuigen te betoveren.

AROMA ALGEN PAKKING

De algenpakking is een lichaamspakking waarbij de werking van thalassotherapie en aromatherapie is gecombineerd om de lichaamscontouren zichtbaar te verbeteren. Iedereen die plaatselijk de huidcontouren wil verbeteren, de toxische stoffen wil verwijderen en de huid een steviger en stakker gevoel wi lgeven. Kortom voor iedereen die zijn of haar huid wil vitaliseren en reinigen.

MELK HONING PAKKING

Aanbevolen voor mannen en vrouwen die een zeer droge huid hebben met eventuele verhooringsproblemen. Voor de huid klaar te maken voor de vakantie,om de huid terug te optimalisern na de vakantie of bloodstelling aan de zon. En in de wintermaanden kan de huid gevoed en versterkt worden tegen de koude en de wind. Is een pakking die de huid voedt,hydrateert en verhoorning tegengaat. de droge huidschilfers worden verwijderd door de werkstoffen melk en honing.

LOTUSBLOEMPAKKING

Iedereen die een droge huid heeft of een huid die geheel blootgesteld is aan de zon,werkt verkoelend en kalmerend op de huid die beschadigd is door de zon of bij verbranding dankzij zijn uiterst unieke samenstelling.Voorkomt vroegtijdige veroudering van de huid veroorzaakt door licht. Verhoogt het hydratatie niveau van de lichaamshuid, zorgt voor een buitengewoon zacht verzorgingsgevoel, maakt de huid zacht en spoepel, geeft een onvergetelijke verzorging.

ANTI CELLULITIS PEEL OFF PAKKIN

Versterkt de strijd tegen cellulitis,activeert de microcirculatie en huidmetabolisme,optimaliseerd het vochtheidsniveau. biedt een aangenaam verkoelend en ontspannend behandelingseffect. maakt het mogelijk om een overtuigend resultaat te verkrijgen. Is optimaal verdraagzaam voor de geïrriteerde huid.