VOLLEDIGE RELAXERENDE LICHAAMSMASSAGE

Recente onderzoeken tonen het verband aan tussen massages en welzijn. Massage stimileert de aanmaak van het ” gelukshormoon” endorfine, vandaar het gelukzalige gevoel na een massage.

HOT-STONE MASSAGE

Een hot-stone massage is een massage waarbij gebruik gemaakt wordt van energetische stenen die goed de warmte opnemen en hun energie spontaan afgeven. Door de massage uit te voeren met deze warme stenen ontstaat er een zeer diepe relaxatie van de spieren. Hot-stone massage is niet alleen een relaxerende en energetische behandeling, deze massage werkt ook drainerend,waardoor onze afvalstoffen verwijderd worden. Eens men een hot-stone massage ervaren heeft wil men nooit meer terug naar een gewone manuele massage. Het is dus een ideale wellnessbehandeling.

KRUIDENBUIDEL MERIDIAANMASSAGE

In een kruiden buidelmassage worden kruiden en warmte gecombineerd. De warme kruiden worden op het lichaam gestempeld en geven de weldadige heerlijk geurende kruiden af. Via onze grootste zintuig bereiken de kruiden het lichaam en geven daar hun helende werking af. in een prachtige balans tussen de componenten warmte en geur worden lichaam en geest uitgenodigd te ontspannen,te revitaliseren en te verjongen. De kruidenbuidel massage is een behandeling die balans brengt voor lichaam en geest, de kruiden zijn speciaal ontwikkeld voor de westerse moderne mens.

RUG,NEK EN SCHOUDERMASSAGE