De revolutionaire behandeling om hardnekkig VET in probleemzones DEFINITIEF te verwijderen.

HET ALTERNATIEF VOOR DE LIPOSUCTIE

 

Met spectaculaire resultaten in modelleren van het lichaam, zichtbaar vanaf de eerste beurt. Mogelijkheid om doelgericht zone per zone te behandelen.

De Cryotherapie is een therapeutische toepassing van koude. Cryo 21 vindt zijn doeltreffendheid in de creatie van een thermische schok die de temperatuur van de vetcellen doet dalen. deze actie verwekt een geleidelijke en spontaan eliminatieproces dat apoptose of geprogrammeerde celdood wordt genoemd. De temperatuur van de huid gaat in een minimum van tijd van 34°C naar +/- 8°C zonder het creëren van een koudegevoel.

Met de Cryo21 hebben we een compleet en zeer doeltreffende behnadeling om alle vormen van cellulitis aan te pakken. Onderzoek heeft aangetoond dat vetcellen van nature kwetsbaarder zijn voor de effecten van koude dan de omliggende weefsels,en dat vetcellen op een veilige manier kunnen geelimineerd worden zonder de huid te beschadigen. Het selectief effect treeedt op omdat vetcellen waterhoudende cellen zijn en krystaliseren bij een temperatuur boven het vriespunt.

Met behulp van de Cryo21 kan vetcellen op een veilige manier afgebroken worden terwijl de huid,spieren en zenuwen intact blijven.

Stimuleren,activeren van de microcirculatie van het bloed,afvoeren van afvalstoffen,stimuleren van de afvoer via het lymfestelsel,elimineren,verbeteren van de huidspanning.

Verstevigen,verjongen,remodelleren,verfijnen,vermageren,bestrijden van het ophouden van water,vervagen van sinaasappelhuid.

Door het lichaam af te koelen,versnelt de cryotherapie de bloedsomloop. daardoor elimineert het lichaam beter de afvalstoffen en verdedigt het zich door calorieen te verbruiken. De cryotherapie is een aanrader bij elke vermageringsprogramma.

EFFECT VAN DE CRYOTHERAPIE OP HET LICHAAM

  • Versnellen van de bloedomloop gevolgd door de eliminatie van de toxines en van een groot calorieverbruik.
  • Eliminatie van lokale cellulitis.
  • Vermindering van de vetcellen met definiteif resultaat.
  • Lymfedrainage.
  • Versteviging en versterking van de spieren.
  • Hermodellering en afslanking van het lichaam.

 

EFFECT VAN CRYOTHERAPIE OP HET GELAAT

  • Versteviging van de weefsels.
  • Versteviging van de spieren.
  • Vermindering van de rimpels.
  • Verwijderen van de dubbele kin.

OVERTUIG UZELF EN RESERVEER EEN PROEFBEHANDELING VOOR €50. DIT BEDRAG KRIJGT U TERUGBETAALD WANNEER U EEN KUUR VAN 6 BEHANDELINGEN BOEKT.

RESULTAAT NA 1 BEHANDELING VAN 10 MIN. OP VERSLAPPING BOVENARM

RESULTAAT NA 1 BEHANDELING VAN 20 MIN. OP DUBBELE KIN

RESULTAAT NA 1 BEHANDELING VAN 20 %MIN. OP TAILLE VERLIES VAN 3,5 CM.