Straal een natuurlijke schoonheid en meer zelfvertrouwen uit

 

Permanente make-up is perfect voor iedereen die er op alle momenten van de dag en nacht verzorgd uit wil zien. Heb jij weinig tijd of zin om je elke ochtend op te maken? Of ben jij allergisch voor gewone make-up? Dan is dit de oplossing voor jou!

Met meer dan 20 jaar ervaring bieden wij de perfecte afwerking. Kwaliteit, vakkundigheid en hygiëne staat bij ons voorop. Al meer dan 1000 klanten zijn tevreden over hun behandeling.

  • Loopt niet uit
  • Blijft 3 tot 5 jaar
  • Voor oogleden, wenkbrauwen of lippen

Techniek

Voor het aanbrengen van permanente make-up gebruiken we een gloednieuwe techniek. Het nieuwe dermamedical apparaat trilt als het ware supersnel over de huid waardoor het pigment op een natuurlijke en pijnloze manier net onder de huid wordt aangebracht.

Ogen

Door de contouren van de ogen te benadrukken, krijgen we een natuurlijke lifting van het oog.

Lippen

Naarmate we een jaartje ouder worden, vermindert het cupidorandje rond de mond. Door het aanbrengen van permanente make-up bekomen we terug vollere lippen, fijne lijntjes rond de mond vallen minder snel op en je lipstick blijft veel mooier zitten.

Wenkbrauwen

Onze wenkbrauwen verliezen na verloop van tijd haartjes. Bepaalde ziektes o.a. Alopecia, een chemokuur of erfelijke factoren kunnen hiervoor verantwoordelijk zijn. Door middel van de haartjestechniek bezorgt Karin je terug een frisse, natuurlijke look.

De grootste doelgroep voor wenkbrauwpigmentatie zijn de vrouwen die in het verleden de wenkbrauwen te veel geëpileerd hebben en naarmate men ouder wordt zijn er nog nauwelijks wenkbrauwhaartjes over. bij deze klanten geeft de hairstroke techniek bijzonder mooie en natuurlijke wenkbrauwen.

 

4-punts flat naald

Bij de naaldformatie zitten 4 naalden op een rij waarmee u de haartjes in de huid pigmenteert. Aan de binnenkant van de wenkbrauwen plaatst u de haartjes meer rechtop en naarmate u naar de buitenkant van de wenkbrauw gaat komen de haartjes meer horizontaal te liggen. Het is van belang om de haartjes niet als gelijkmatige streepjes naast elkaar te plaatsen, maar meer willekeurig te werk gaat voor een natuurlijk resultaat.

 

Kleurgebruik

Bij de hairstroke techniek krijgt u het mooiste resultaat door te werken met 2 kleuren. Dit geeft een 3-dimensionaal effect door een mix van lichtere en donkerdere haartjes. U kunt dan bij de eerste behandeling kiezen voor de hairstrokes in de lichtere kleur te plaatsen en bij de nabehandeling een tint donkerder te nemen en daarmee enkele hairstrokes te plaatsen.

 

Hoe verloopt de behandeling?

  1. We brengen eerst een verdoving aan op de te behandelende plaats. Deze laten we goed inwerken.
  2. We bespreken met u de vorm van de lippen of de wenkbrauwen indien nodig. De ogen worden verdoofd terwijl we bezig zijn. Deze verdoving werkt dan ook onmiddellijk zodat u een pijnloze behandeling krijgt.
  3. We nemen de door u gekozen kleur die met een microscopisch klein naaldje in de huid wordt gewerkt. De kleur wordt juist onder de huid aangebracht. Hierdoor blijft ze enkele jaren goed zitten, maar vervaagt ze later.

Let op: het is geen tatoeage of er worden geen tatoeage kleuren gebruikt! Deze verkleuren na enkele jaren en blijven veel langer zitten.

 

Wat na de behandeling?

Zal ik rood zien?

Na de behandeling ga je een beetje last hebben van roodheid. Deze is echter helemaal niet zo fel. Je kan ook gewoon je dagelijkse activiteiten hervatten. Werken is dus ook geen probleem.

Wat als ik allergisch ben?

Indien je weet dat je snel reageert op sommige producten of kleuren, dan kan je best een test laten doen. We zetten dan een klein puntje achter het oor of aan de pols, indien je hier geen reactie op hebt is het veilig.

Mag ik na de behandeling make-up dragen?

Na de behandeling moet je er een zalfje opdoen .Je gaat merken dat hier een zeer klein korstje op gaat komen. De zalf moet je gebruiken tot deze korstjes helemaal weg zijn. Gedurende die periode kan je geen make-up gebruiken op die plaats. Dit duurt ongeveer 4 dagen tot een week.

Voor wie is de behandeling geschikt?

Voor iedereen die er jonger en frisser wil uitzien. Het geeft je gelaat een jeugdige en natuurlijke uitstraling.