Straal een natuurlijke schoonheid en meer zelfvertrouwen uit!!!

Permanente make-up al 15 jaar op topniveau!

Permanente make-up is één van de belangrijkste behandelingen geworden door de jaren heen.

De permanente make-up accentueert je ogen, wenkbrauwen en lippen.

Hiervoor gebruikt Karin een gloednieuwe techniek: het nieuwe dermamedical apparaat trilt als het ware supersnel over de huid waardoor het pigment op een natuurlijke en pijnloze manier net onder de huid wordt aangebracht.

Door de contouren van de ogen te benadrukken, krijgen we een natuurlijke lifting van het oog.

Naarmate we een jaartje ouder worden, vermindert het cupidorandje rond de mond. Door het aanbrengen van permanente make-up bekomen we terug vollere lippen, fijne lijntjes rond de mond vallen minder snel op en je lipstick blijft veel mooier zitten.

Ook onze wenkbrauwen verliezen na verloop van tijd haartjes. Bepaalde ziektes o.a. Alopecia, een chemokuur of erfelijke factoren kunnen hiervoor verantwoordelijk zijn. Door middel van de haartjestechniek bezorgt Karin je terug een frisse, natuurlijke look.

De grootste doelgroep voor wenkbrauwpigmentatie zijn de vrouwen die in het verleden de wenkbrauwen te veel geëpileerd hebben en naarmate men ouder wordt zijn er nog nauwelijks
wenkbrauwhaartjes over. bij deze klanten geeft de hairstroke techniek bijzonder mooie en natuurlijke wenkbrauwen.

4-punts flat naald

Bij deze naaldformatie zitten 4 naalden op een rij waarmee u de haartjes in de huid pigmenteert. Aan de binnenkant van de wenkbrauwen plaatst u de haartjes meer rechtop en naarmate u naar

de buitenkant van de wenkbrauw gaat komen de haartjes meer horizontaal te liggen. Van belang hierbij is, om niet de haartjes als gelijkmatige streepjes naast elkaar te plaatsen, maar meer willekeurig te werk gaat. Bij natuurlijke wenkbrauwen liggen immers de haartjes ook niet geordend naast elkaar.

Kleurgebruik

Bij de hairstroke techniek krijgt u het mooiste resultaat door te werken met 2 kleuren. Dit geeft een 3-dimensionaal effect door een mix van lichtere en donkerdere haartjes. U kunt dan bij de eerste behandeling kiezen voor de hairstrokes in de lichtere kleur te plaatsen en bij de nabehandeling een tint donkerder te nemen en daarmee enkele hairstrokes te plaatsen.

Hoe verloopt de behandeling?

– Voor dat mevrouw te werk gaat, brengt ze eerst een verdoving aan op de te behandelende plaats. Deze laat ze goed inwerken. Ondertussen bespreekt ze met u de vorm van de lippen of de wenkbrauwen indien nodig. De ogen worden verdoofd terwijl mevrouw bezig is. Deze verdoving werkt dan ook onmiddellijk.
Resultaat: een pijnloze behandeling
– Vervolgens neemt ze de door u gekozen kleur en wordt deze met een microscopisch klein naaldje in de huid gewerkt. Deze kleur wordt juist onder de huid aangebracht. Hierdoor blijft ze enkele jaren goed zitten, maar vervaagt ze later.
Let op: het is geen tatoeage of er worden geen tatoeage kleuren gebruikt! Deze
verkleuren na enkele jaren en blijven veel langer zitten.

 

Wat na de behandeling?
– Ben ik rood?
– Kan ik gaan werken?
– Wat als ik allergisch ben?
– Wat met make-up?

– Na de behandeling ga je een beetje last hebben van roodheid. Deze is echter helemaal niet zo fel. Je kan ook gewoon je dagelijkse activiteiten hervatten. Werken is dus ook geen probleem.
– Indien je weet dat je snel reageert op sommige producten of kleuren, dan kan je best een test laten doen. We zetten dan een klein puntje achter het oor of aan de pols, indien je hier geen reactie op hebt is het veilig.
– Na de behandeling moet je er een zalfje opdoen .Je gaat merken dat hier een zeer klein korstje op gaat komen. De zalf moet je gebruiken tot deze korstjes helemaal weg zijn. Gedurende die periode kan je geen make-up gebruiken op die plaats. Dit duurt ongeveer 4 dagen tot een week.

Voor wie?

Voor iedereen die er jonger en frisser wil uitzien.
Het geeft je gelaat een jeugdige en natuurlijke uitstraling.

Met haar 18 jaar ervaring boekt Karin prachtige resultaten. Ze is als het ware een specialist in het plaatsen van permante  make-up.
Karin is een echte pionier in haar vak!