FIGUURCORRECTIE TRANSION

Afslanken door middel van spierstimulatie en vetverbranding gaan we hele mooie resultaten bekomen zelfs na 1 behandeling van 25 min 2-3 cm verliezen in omtrek.

het resultaat is een onmiddellijk waarneembare vermindering van centimeters op de behandelende zone.

Dit kan, relaxerend op een behansdelingstafel, zonder oefeningen, zondermoeite,dankzij de nieuwe gesofiticeerde technologie van de transion. Transion kan, in een aantal gepersonaliseerde sessies, werkend op overtollig vetweefsel en de spiertonus, in 25 minuten, lang blijven resultaten laten zien.

Het verschil dat transion uniek maakt : het kan de spieren niet overbelasten. transion doet de spieren intelligent bewegen. Transiongeeft specifieke boodschappen aan de spiergroepen en stimuleert hen om welbepaalde bewegingen uit te voeren die de vetstofwisseling alsook de spierspanning doen toenemen.

De werking van de spieren zal het metabolische proces activeren en de reserves aanspreken om de nodige energie te vinden. De energie voor de welbepaalde spierbeweging wordt uit de omliggende vetweefsel gehaald, tezelfdertijd worden de spieren weer op spanning gebracht wat de lichaamsvorm ten goede komt.

Naast de silhouet hervorming en het stimuleren van het verbranden van calorieën en opgeslagen vet laat de behandeling ook merkbare verbetering zien betreffende huid kwaliteit en het algemeen goed gevoel.

behandeling kan toegepast worden op :

  • buik en maagstreek
  • de rijbroek
  • bovenbenen
  • armen
  • rug
  • achterkant billen

RESERVEER UW PROEFBEHANDELING ZODAT U KUNT KENNIS MAKEN MET DE TRANSION BEHANDELING

Resultaat na 10 behandelingen