NOVACID MICRODERMABRASIE MET NEGEN ZUREN GELAATSBEHANDELING

Complete huidvernieuwingsbehandeling (aanpak van weefselverslapping, pigmentvlekken, overmatige keratinisatie, oudere littekens, oppervlakkige rimpels). Een uiterst krachtige behandeling voor een onmiddellijk zichtbaar en sterk voelbaar resultaat,uiterst hydraterend en geschikt voor IEDERE huid.

Versnelde exfoliatie voor een stralende nieuwe huid  

Er is een nauwe wisselwerking ontstaan tussen de kosmetiek en de dermatologie. De kosmetiek heeft zich laten inspireren door de esthetische geneeskunde en biedt u doeltreffende schoonheidsbehandelingen. De versnelde exfoliatie is onderdeel van de behandelingen die worden uitgevoerd door dermatologen of Centra voor Esthetische Geneeskunde om oneffenheden en onregelmatigheden van de huid te corrigeren. De belangrijkste zijn:

De belangrijkste zijn:
*de mechanische microdermabrasie op basis van aluminiumoxide kristallen
*de medische peelings op basis van AHA (alfahydroxyzuren)

Ericson Laboratoire heeft zich laten inspireren door medisch-esthetische technieken en biedt u een exfoliatiemethode die zowel een mechanische (microdermabrasie) als een chemische (peeling) component heeft. Deze Peeling en Microdermabrasie bieden de mogelijkheid, dankzij een versnelde exfoliatie, het huidvernieuwingsproces sterk te activeren en de huid gladder te maken.

Deze verzorging biedt tevens een oplossing voor verscheidene huidproblemen, zoals onder meer weefselverslapping, pigmentvlekken, overmatige keratinisatie, oudere littekens en oppervlakkige rimpels. Het regelmatig toepassen van deze verzorging zorgt voor het herstel van het fysiologisch evenwicht van de huid – de huid krijgt een jongere en frisse uitstraling, is gehydrateerd en voelt zacht aan.

Duur van de behandeling: 75 minuten, behandeling beslaat 6 sessies met een frequentie eens per week

ENERGIE-LIFT GELAATSBEHANDELING

 

COSMETO-CHIRURGIE EN MORPHO-LIFTING«LIFTENDE +AFSLANKENDE» verzorging om de gezichtscontourenopnieuw vorm te geven. Uw huid ziet er binnen 42 dagen, 10 jaar jonger uit!!! Dat is nu juist een van de belangrijkste thema’s van het huidig wetenschappelijk onderzoek dat zich met name richt op de ≪ groeifactoren ≫ die men inmiddels kan identificeren en stimuleren. Wij hebben onze aandacht vooral gevestigd op een van die twee, de FGF- 2 (Fibrobast Growth Factor) omdat het de groeifactor is die de belangrijkste rol speelt op het gebied van huidweefsel: cellulaire vermenigvuldiging,genezing en aanmaak van collageen. Onze behandeling heeft een werking op twee belangrijke problemen: de afvoer en het huidweefsel om op eenzichtbare en snelle manier de ovalevorm van het gezicht, opnieuw vorm te geven.GROEIFACTOREN EN DE FGF-2

Duur van de behandeling 75 minuten, behandeling beslaat 6 sessies met een frequentie eens per week

FRECH CAVIAAR GELAATSBEHANDELING

DE RIJKDOM VAN VERSE KAVIAAR

 

Kaviaar, de bekende delicatesse, zit boordevol met een voedingsstof genaamd vitellus (van het Latijnse vita, dat leven betekent) die we nodig hebben voor de ontwikkeling en opbouw van onze vitale structuren. De door het huidweefsels geassimileerde verse kaviaarcellen, stimuleren de celsynthese door hun unieke samenstelling van metabolische precursoren.

 

De ANTI-AGE kaviaarverzorging,die zorgt voor de perfecte HYDRATATIE,VOEDING en LIFTING van gelaat en hals. De eerste gekoelde schoonheidsverzorgingslijn met verse kaviaarcellen.

MAXIMALE TOLERANTIE VOOR DE KWETSBARE HUID

 

 

De formules zijn zonder parfum en zonder chemische conserveringsmiddelen ontwikkeld voor een volledige compatibiliteit met de meest kwetsbare huid en een maximale tolerantie.

 

MESO-VIT GELAATSBEHANDELING

Ericson Laboratoire heeft zich laten inspireren door de meest recente wetenschappelijke innovaties en MESO-VIT gecreëerd. Deze behandeling is voor diegenen die een diepgaande oplossing zoeken voor huidproblemen als huidatonie, rimpels, pigmentvlekken en hypergevoeligheid. De MESO-VIT-behandeling beoogt 3 effecten:

 

 

EEN MESO-LIKE-EFFECT

 

Door de werking van nanodeeltjes met een zeer laag moleculair gewicht en een zeer groot penetratievermogen, op originele wijze te koppelen
aan twee technische instrumenten, de SKINJECTOR en de MICRO-PICK. Hiermee wordt een niet invasieve professionele behandeling uitgevoerd, die de micro-injecties benaderen die worden toegepast in de mesotherapie.

 

EEN MESO-CARE-EFFECT

 

De nieuwe nanodeeltjes die worden gebruikt, blijken een kalmerend, verzachtend en littekenvormend effect te hebben, wat bijzonder interessant
is als aanvulling bij medische mesotherapiesessies, bij behandelingen na injecties en wat preventief werkt tegen ontsteking.

 

EEN VITAMIN-BOOSTER-EFFECT

Dankzij de inbreng van 3 vitamines (vit. A, vit. C en vit. E), die bekend staan om hun huidherstellende eigenschappen: regenererend,
verhelderen en beschermend. De doeltreffendheid van elke vitamine wordt versterkt door het skinjection-effect, d.w.z. een diepgaandere en dus sterkere werking.